Januari 2020

Eindelijk goed nieuws na een half jaar revalideren!

Ik heb gelukkig de vaste afspraak met het Science Café Deventer na kunnen komen. Het is gelukt om voldoende hersteld te zijn om het jaarlijkse optreden in januari op het vertrouwde podium van het Burgerweeshuis te doen. Een, voor mij, niet mis te verstane overwinning… Nu verder! De agenda is verder, qua optredens, nog leeg en dat kan en mag natuurlijk niet zo blijven. Wil je mij boeken of heb je tips? Laat het mij weten! Dat kan tegenwoordig via mijn eigen site. Zie “bookings” of “contact“.

In de afgelopen weken en maanden heb ik natuurlijk niet hélemaal stil gezeten. Vooral voor en met Orit Shimoni heb ik de nodige werkzaamheden verricht. Naast een gezamenlijk Canadees filmproject waar wij aan werken heb ik haar nieuwe album “Strange and Beautiful Things” gemastered en zelfs het artwork voor de cd verzorgt. Het album komt ergens in het voorjaar van 2020 uit. Hou haar in de gaten!