Road to Rapture

Tracklist

1 Leave a light On
2 I don’t know where to Go
3 We didn’t teach our Children
4 You’re so Close
5 Intense Silence
6 Howlin’ Breeze
7 One way Road
8 Running Dry
9 Boy in the Past
10 Little Light
11 How about You
12 Count the better Days (re-recorded)

Description

Na het uiteen vallen van de Deventer “luisterfolkband” Visage medio 2006, zijn bassist Hennie van Lunteren, percussionist Alexander Klusman en ik altijd blijven spelen. Niet om enige hogere doelen na te streven maar gewoon omdat we het prettig vonden. Bijna ongemerkt begonnen we echter een verdomd mooi en goed doorspeeld eigen geluid te ontwikkelen, zeker bijgeschaafd door een flink aantal succesvolle optredens. Al in 2007 kwam de behoefte op om toch maar eens wat te gaan opnemen maar pas in november 2008 was het zo ver. Gedurende de winter hebben we alle opgebouwde muzikale “spanning” van ons af gespeeld en aan de recorder toevertrouwd. Als niet mis te verstane “toef” op de taart hebben Mischa Lelieveld en Rosa Sky zangeres Nicole Schouten hun stemmen aan een aantal nummers toegevoegd. Om hen in mijn studio samen met mijn songs aan het werk te zien was één van de meest enerverende en ontroerende ervaringen als producer. Volgens mij ben ik er in geslaagd een eerlijk en erg direct album te maken waar je als luisteraar je midden tussen ons kunt wanen.