Count the better days

Tracklist

1 Sunlight in your Eyes
2 Rollin’ Downhill
3 Ride the Waves
4 Pourin’ rain in a Desert
5 Big pile of Laundry
6 Downtown
7 Count the Better Days
8 Dawning of another Day
9 The sun inside our Head
10 Deep inside / Sunset on Lonelystreet
11 On my Way (live)
12 Light caught in Clouds (live)
13 The Big Waiting (live)
14 My Klira sings Count the Better Days

Description

In 2004, kort na het uitkomen van de vorige cd, waren de eerste opnamesessies voor wat het album “Count the Better Days” zou worden. Al vanaf het prilste begin was wederom Mischa Lelieveld nauw bij de opnamen betrokken. Gedurende het proces hebben wij ook besloten gezamelijk het podium op te gaan. Naast Mischa is er ook een rol weggelegd voor Hennie van Lunteren op accordeon, ex Wild Oat drummer Sja’ko Visser op…. uiteraard… drums en, door gebruik te maken van niet gebruikte tracks van eerdere albums, Henk Jager op drums. Mooi zijn ook de drie live opnamen die zijn gemaakt in het najaar van 2005 in het radioprogramma “Verse Noten” van radio Alkmaar. Ondanks de vliegende start werd het volbrengen van “Count the Better Days” nog een hele beproeving. De opnamen werden regelmatig door al het mogelijke tegenslag onderbroken maar uiteindelijk staan er veertien prachtige nummers, samen meer dan een uur luistergenot op de cd.
Al het goede komt langzaam zullen we maar zeggen..